Hľadá sa vizáž štátu - Garaj, Patrik
Hľadanie vizuálnej identity štátu. Súťaž o logo slovenského predsedníctva v Rade Európskej únie na budúci rok. Zapojenie širokej verejnosti. Vyjadrenia dizajnérov k súťaži. Vizuálne logá Holandska, Poľska, Nemecka. Odmena pre víťaza súťaže. Nedostatočná komunikácia medzi štátom a dizajnérmi. Chýbajúca platforma. Inšpirácia z Česka.