Ako Slovensko prichádza o dizajnérov - Garaj, Patrik
Rozhovor s dizajnérom a spolumajiteľom štúdia a reklamnej agentúry Komplot Advertising. Téma rozhovoru: súťaž o logo Slovenska, zapojenie verejnosti do súťaže, ako by sa malo pristupovať k takémuto zadaniu, neadekvátna suma za tvorbu loga.