Postup účtovania rozpočtových výdavkov v organizáciách zriadených samosprávou - Sýkora, Jozef
Zákonné oprávnenia subjektov verejnej správy, ktorými sú organizácie v zriaďovateľskej pôsobnosti obcí. Aplikovanie praktického príkladu do života rozpočtovej alebo príspevkovej organizácie. Osobitosti hospodárenia subjektov verejnej správy.