Mediálna produkcia v kontexte vzťahov s médiami - Chudinová, Eva
Media relations predstavujú jadro public relations. PR špecialisti môžu dosahovať svoje ciele najmä prostredníctvom dobrých vzťahov s médiami. V súčasnosti sa novinári nezaobídu bez informácií z oblasti public relations. V kontexte vzťahov s médiami je dôležité, aby žurnalisti narábali s informáciami od špecialistov public relations ako so zdrojom informácií a nie ako s finálnym novinárskym produktom. Špeciálne, ak ide o spravodajstvo.