Formovanie, aktuálny stav, tendencie a orientácia rozvoja reklamného priemyslu v blízkej budúcnosti (v prípade Ruskej federácie) - Borisova, Ekaterina, 1971-
Formovanie, aktuálny stav, tendencie a orientácia rozvoja reklamného priemyslu v blízkej budúcnosti v Ruskej federácie.