Vybrané aspekty štruktúry osobnosti novinára - Macková, Mária
Základné atribúty osobnosti s osobitým dôrazom na osobnosť novinára. Hodnotová orientácia človeka, pôvod, podstata, povaha hodnôt a ich miesto v spoločnosti a v hodnotovej štruktúre.