Techniky spojování ve výrobě obalů - Vítek, Miloslav
Metódy spájania v oblasti výroby obalov z papiera, plných lepeniek a niektorých ďalších materiálov lignocelulózovej bázy. Automatizované stroje na palety. Spájanie kovovými nitmi. Nitovacie stroje. Druhy nitov. Nitovanie v Českej republike. Zošívanie plechovými sponami. Šitie niťami a šicie stroje.