RFID jako logistická technologie - Ježek, Vladimír
Využitie rádiofrekvenčnej identifikácie v logistike a v niektorých odvetviach výroby. Prínosy využívania RFID. Využite RFID pri identifikácii vozidiel a kontrole jázd. RFID v skladoch. Optimalizácia skladov.