Normatívna realizácia slobody masovej informácie - Richter, Andrei
Negatívna a pozitívna sloboda masovej informácie. Špecifikum výkladu slobody tlače a masovej informácie v socialistickom svete. Kategória glasnosti ako nástroj ústupu od marxistickej koncepcie slobody tlače. Zrod kategórie slobody masovej informácie v ZSSR. Medzinárodné dohody a medzinárodné organizácie o slobode masovej informácie.