Didaktika účtovníctva v príprave učiteľov ekonómov na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Novák, Jaromír, 1978-
Požiadavky na učiteľa odborných ekonomických predmetov v Slovenskej republike. Obsahové zameranie štúdia na získanie pedagogickej spôsobilosti učiteľa ekonóma. Vývoj postavenia didaktiky účtovníctva v príprave učiteľov ekonómov na EU v Bratislave. Aktuálne výzvy pre výučbu didaktiky účtovníctva na Ekonomickej univerzite v Bratislave.