Ekonomický softvér ako súčasť výučby aplikovanej informatiky - Pasiar, Ladislav, 1984-
Súčasný stav obsahu vzdelávania na základe dostupných školských vzdelávacích programov, identifikácia a charakterizácia obsahu vzdelávania v predmete aplikovaná informatika a návrh štruktúry tematického celku ekonomický softvér na stredných školách ekonomického zamerania na Slovensku.