Miliardový biznis je pod paľbou - Obradovič, Filip
Prvá celosvetová dohoda The arms trade treaty má obmedziť obchod so zbraňami, ktoré budú použité na akty genocídy, zločinov proti ľudskosti, vojnové zločiny a terorizmus. Zmluvu podporilo 154 krajín, 23 sa zdržalo a Sýria, Irán a Severná Kórea boli proti. Zoznam krajín, na ktoré EÚ uvalila zbrojné embargo.