Kolomojskyj prehral bitku, nie vojnu - Pressburg, Adrian Peter
Sebavedomý ukrajinský oligarcha Kolomojskyj prišiel o politický úrad, no vplyv na dianie v krajine si uchoval. Trenice vnútri ukrajinskej garnitúry, ktorú vyniesla k moci vlaňajšia revolúcia. Pätica miliardárov a ich vplyv. Uhladený, štátnický a stále dravý Kolomojskyj. Odporúčanie Západu ukrajinskému prezidentovi. Odstúpenie Kolomojského.