Slovensku pomohol dopyt v Európe - Kvašňák, Lukáš
Výroba automobilov v bratislavskom Volkswagene sa vlani vplyvom nábehu noviniek znížila, Kia a PSA rástli. Rast dopytu najmä v Španielsku, Veľkej Británii, Taliansku a Nemecku. Žilinská Kia - zvýšenie produkcie o viac ako tri percentá. Moderné závody a vysoká produktivita práce zamestnancov. Chystané novinky vo Volkswagene.