Řízení sociální firmy v kontextu rozvoje malého a středního podnikání v České republice - Herzánová, Radmila
Vymedzenie hlavných rozdielov v práci managementu sociálnej firmy v kontexte rozvoja malých a stredných podnikov a porovnanie odlišného prístupu k riadeniu sociálnej firmy v jednotlivých typoch organizácií. Príspevok svojím obsahom prispieva do diskusie o oprávnenosti stabilnej štátnej podpory sociálnym firmám, prípadne o oprávnenosti požiadavky na plné pokrytie všetkých nákladov z vlastných zdrojov. Zároveň poukazuje na množstvo špecifík, ktoré rieši management sociálnych firiem v porovnaní s bežným komerčným subjektom.