Prípady, kedy je platiteľ povinný vyhotoviť faktúru a kedy nie v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Prípady, kedy je platiteľ povinný vystaviť faktúru inej zdaniteľnej osobe alebo právnickej osobe, ktorá nie je zdaniteľnou osobou.