Selected economic aspects of using renewable energy sources - Janíček, František
Analýza špecifických aspektov využívania obnoviteľných zdrojov energie. Typy obnoviteľných zdrojov energie: geotermálna energia, biomasa, malé vodné elektrárne, slnečná energia, veterná energia. Účastníci na slovenskom trhu energie. Miesto obnoviteľných zdrojov energie na trhu.