Elektrologistika: Úspešne znamená flexibilne - Brezovský, Jozef
Oživenie výroby v elektrotechnickom priemysle na Slovensku. Logistika v elektrotechnickom priemysle. Sezónnosť a časté inovácie produktov. Bezpečnosť na prvom mieste. Nákup cez internet a jeho vplyv na logistické toky. Boj o náklady. Budúcnosť je v prispôsobení sa.