QR kódy: Logistika s nimi (zatiaľ) nepočíta - Oravec, Jozef
Nebývalý rozmach QR kódov vo svete a tieto riešenia sa rýchlo dostávajú aj na Slovensko. Nositelia množstva informácií. Odborníci z logistiky zatiaľ skeptickí. Používanie iných 2D kódov. Pokusy s kódmi v logistike. Nasadenie vyžaduje veľké investície.