Zrušenie a likvidácia obchodnej spoločnosti z právneho, daňového a účtovného hľadiska - Kolembus, Anton
Dôvody pre likvidáciu spoločnosti. Zrušenie a likvidácia obchodnej spoločnosti. Vstup spoločnosti do likvidácie. Likvidátor spoločnosti. Zánik funkcie likvidátora. Odvolanie likvidátora. Účtovný a daňový pohľad na likvidáciu obchodnej spoločnosti.