Zverejnenie účtovnej závierky za rok 2014 v registri účtovných závierok - Pakšiová, Renáta, 1974-
S účinnosťou od 1. januára 2014 sa zmenil spôsob zverejňovania účtovných závierok a výročných správ v registri účtovných závierok. Účtovné jednotky nepredkladajú žiadne dokumenty priamo do registra účtovných závierok. Spôsob predloženia dokumentov vyplýva z paragrafu 23 b zákona o účtovníctve. Povinnosti účtovnej jednotky v súvislosti so zverejňovaním.