Významné determinanty rozvoja kariéry - Matulčíková, Marta, 1964-
Kariéra - celoživotný proces rozvoja osobnosti. Línie vývoja kariéry a typológia kariérnych dráh. Filozofia a realizácia empirického výskumu. Charakteristika kariérnych dráh. Vlastnosti osobnosti, výkonové charakteristiky.