Návrh zákona o odbornom vzdelávaní a možnosti zavedenia duálneho vzdelávania do praxe - Brindzová, Zuzana
Zákon č. 184/2009 Z. z. o odbornom vzdelávaní a príprave - legislatívny základ na zabezpečenie spolupráce všetkých zainteresovaných v oblasti odborného vzdelávania v SR. Návrh zákona s cieľom komplexne upraviť problematiku odborného vzdelávania a prípravy so zameraním na jeho praktickú časť. Legislatívne predpoklady pre zavedenie prvkov duálneho vzdelávania do systému odborného vzdelávania a prípravy.