Využívání marketingu a jeho vliv na obchodní výsledky firmy - Klička, Pavel
Príspevok poukazuje na vzťah firem v rôznych odvetviach k využívaniu rôznych komunikačných nástrojov v marketingu. Snahou je potvrdiť alebo vyvrátiť tvrdenie, že v prípade ekonomickej krizy alebo turbulentného prostredia sa na prvom mieste škrtajú výdavky na marketing. Aké trendy v marketingu jednotlivé odvetvia uprednostňujú a ako sa budú tieto trendy vyvíjať do budúcna.