Controlling a benchmarking ve vzájemném propojení - Kruml, Lukáš
Cieľom príspevku je zhodnotiť využitie kontrolingu pri podnikovém riadení vo vzťahu k benchmarkingu a ďalším súvisiacim manažérskym nástrojom. Vytvoriť model operatívneho kontrolingu s možnosťami rôznych väzieb na tieto nástroje (metódy) s dôrazom na vzájomnú previazanosť kontrolingového a benchmarkingového systému podniku.