Nákup a predaj softvéru cez internet v roku 2015 – dodávanie elektronických služieb - Válek, Juraj, 1981-
Nákup, resp. predaj softvéru podľa zákona o dani z pridanej hodnoty je chápaný ako elektronická služba. Všeobecná charakteristika elektronických služieb. Miesto dodania elektronických služieb. V zákone č. 222/2004 o dani z pridanej hodnoty sa elektronickým službám venuje osobitná úprava v paragrafe 68, 68a a 68b.