Barriers to innovation in small and medium enterprises in the Slovak Republic - Lesáková, Ľubica
Inovácie v MSP na Slovensku. Bariéry rozvoja inovačných aktivít v malých a stredných podnikoch na Slovensku - výsledky empirického výskumu. Predpoklady vývoja inovačných aktivít v MSP na Slovensku.