Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov FO zo závislej činnosti za rok 2014 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Povinnosť zamestnávateľa vykonať ročné zúčtovanuie preddavkov na daň z príjmov fyzickej osoby zo závislej činnosti podľa paragrafu 38 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Praktické príklady.