Značka jako možný faktor konkurenceschopnosti - Mareš, Ladislav
Značka a jej spojenie so široko používaným pojmom konkurencieschopnosť. Príspevok zisťuje hodnotu a vnímanie značky turistického regiónu Český raj. Výsledky aplikácie metódy BrandAsset Valuator na zistenie hodnoty značky turistického regiónu z pohľadu spotrebiteľa, vďaka ktorej je možné turistické regióny vzájomne porovnávať a rozvádzať úvahy o možnom využití značky a jej hodnoty ako faktora merania konkurencieschopnosti.