Tajomstvá newyorského paláca - Mekyňová, Júlia
Newyorský hotel Waldorf - Astoria. Kreatívny marketing už pred sto rokmi. Oficiálny symbol New Yorku. História hotela od r. 1893. Atmosféra zmesi histórie, umenia a ľudských príbehov. Včelie úle na streche hotela a ponuka vlastného medu.