Dopravní logistika v malých a středních podnicích - Novák, Josef
S ohľadom na mimoriadne dôležité postavenie MSP v českej ekonomike do budúcnosti je pre zvyšovanie ich konkurencieschopnosti nevyhnutné venovať väčšiu pozornosť vzdelávaniu odborných pracovníkov. Mimoriadne dôležité v tomto smere budú znalosti obchodné, manažérske a prevádzkové vo všetkých odboroch dopravnej logistiky. Moderné riadenie dopravnej logistiky bude čím ďalej, tým viac klásť zvýšené nároky na aplikaciu znalostí pri riešení problémov logistického reťazca vo všetkých jeho súvislostiach, a to ako dopravných, tak i ekonomických, marketingových i geografických.