Nový zákon o sociálnej práci na Slovensku: retrospektíva, perspektívy a otázniky - Mátel, Andrej
Nový legislatívny rámec pre sociálnu prácu bol na Slovensku schválený v júli 2014. Proces tvorby zákona o sociálnej práci na Slovensku, perspektívy a otázky, ktoré zákon vyvoláva.