Manažerský psychologicko-sociální přístup v podnicích využívající podnikové sociální sítě - Školudová, Jana
Príspevok rieši otázku, či podnik môže využiť podnikovú sociálnu sieť ako manažérsky psychologicko-sociálny nástroj na riadenie ľudských zdrojov.