Potenciál zaniknutých kúpeľov pre rozvoj cestovného ruchu v Slovenskej republike - Eliašová, Darina
Stručný prehľad zaniknutých kúpeľov na Slovensku. Príčiny zániku kúpeľov. Predpoklady pre rozvoj cestovného ruchu v zaniknutých kúpeľoch.