Kompetence sociálního pracovníka: co učí školy a co vyžadují zaměstnavatelé - Elichová, Markéta
Súvislosť medzi zručnosťami a znalosťami absolventov škôl sociálnej práce s požiadavkami zamestnávateľov na trhu práce. Kvalifikačné predpoklady a minimálny štandard v sociálnej práci z hľadisla praktických kompetencií sociálneho pracovníka.