Effect of IFRS adoption on reported earnings: emprical study on Germany and Spain - Miková, Tereza
Výskum v 358 firmách v období 2000-2013, ktoré r. 2005 prešli na IFRS. Definícia manažmentu zárobkov. Pozadie vplyvu IFRS. Asymetria distribúcie strát a ziskov.