Multiple-criteria decision making applied in the evaluation of corporate social responsibility using the AHP method - Staňková, Štepánka
Metóda analytic hierarchy process (AHP) využitá v anlýze úrovni CSR (corporate social responsibility - spoločensky zodpovedné správanie) v dvoch potraviny spracujúcich podnikoch v ČR (Plzeňský Prazdroj a Agrofert Holding). Kritériá nastavené Saatyho párovou komparačnou metódou.