Interkulturní kompetence jako faktor kulturně kompetentní praxe v sociální práci - Lukešová, Michaela
Súčasné trendy interkultúrnej kompetencie sociálnych pracovníkov. Kritéria efektívnej interkultúrnej komunikácie a jej využitie v sociálnej práci. Dôležitosť udržiavania sociálnych vzťahov a ich zlepšovanie - potreba spolupráce.