Britské volby 2015: Bude se opakovat hung parliament? - Bartošíková, Dana
Výsledky parlamentných volieb v roku 2010 - koaličná vláda Konzervatívnej strany a Liberálnej demokracie. Hung parliament v britskom prostredí. Predikcia výsledkov parlamentných volieb v roku 2015.