Universitní příprava pro účetní profesi v zemích V4 - Kubíčková, Dana
Príspevok zisťuje, v akom rozsahu a poňatí je na vysokých školách zaisťovaná príprava pre výkon účtovníckej profesie. Autori sa zamerali na krajiny V4.