Evaluation of factors affecting users' satisfaction with online group buying based on SET - Pawlasová, Pavlina
Social exchange theory (SET). Reciprocita, reputácia a dôvera, predajcova kreativita a zákazníkova spokojnosť - ukazovatele kvality služby alebo produktu. Metóda modelovania štrukturálnej rovnice pre podmienky v Česku. Indexy dobra (goodness-of-fit indexes) v navrhnutom modeli.