Zjednodušenie administratívy do viacerých programov - Gossányi, Vojtech
Náročný administratívny proces čerpania európskych fondov pre záujemcov o poskytovanie financovania sociálnych služieb a sociálnej starostlivosti. Súhlas Európskej komisie so zavedením zjednodušeného administratívneho mechanizmu. Operačný program Ľudské zdroje pre obdobie 2014 až 2020.