Využívanie ekonomického softvéru vo výučbe ekonomických predmetov na stredných školách v Slovenskej republike - Velichová, Ľudmila
Súčasná hospodárska prax vyžaduje, aby výučba na školách prebiehala prostredníctvom moderných informačných a komunikačných technológií, ktoré budú absolventi používať aj v ich pracovnom živote. Podpora škôl prostredníctvom bezplatne poskytnutých ekonomických softvérov.