7 hriechov pri odmeňovaní - Burger, Ivan
Úroveň a funkčnosť odmeňovacích systémov motivácie k efektívnosti, ktorá obyčajne zaostáva a často býva najslabším článkom v riadení ľudských zdrojov. Vhodne zvolený systém a pravidlá odmeňovania.