"Naozaj? Ako vieš?" ako pokrivené vnímanie zvyšuje stres a chybovosť - Reháková, Helena
Dokončenie článku z predchádzajúceho čísla. Racionálny a emocionálny prístup riešenia situácií. Mentálne filtrovanie a formy pokriveného vnímania. Ďalších šesť foriem skresleného vnímania.