Zmeny v zákone o dani z príjmov po prijatí novely č. 333/2014 Z. z - Mezeiová, Viera
Zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. bol s účinnosťou od 1. 1. 2015 novelizovaný zákonom č. 333/2014 Z. z. Schválená novela prináša viacero zmien. Zmeny v zákone nastali aj v oblasti finančného prenájmu, pri odpise pohľadávok a uplatnenia daňových a nedaňových výdavkov. Týmto problémom sa venuje tretia časť.