Novela zákona o elektronickej registračnej pokladnici v otázkach a odpovediach - Klabníková, Klára
Vysvetlenie zmien v novele zákona o elektronickej registračnej pokladnici prostredníctvom dvadsiatich otázok a s nimi súvisejúcich odpovedí.