Netradičné formy zamestnávania v Maďarsku a na Slovensku (výskum - vyhodnotenie) - Strážovská, Helena
Netradičné formy zamestnávania - teoretické vymedzenie. Flexibilné formy zamestnávania a ich potenciál zvyšovania zamestnanosti. Výsledky výskumu uskutočneného v Maďarsku a na Slovensku a ich porovnanie.