Zákazník vie, čo chce - nakupovať pohodlne a kdekoľvek - Neumann, Pavel
Kľúčovou témou pražského Retail Summitu 2015 boli distribučné cesty a kanály, teda hľadanie nových ciest medzi výrobcami, obchodníkmi a spotrebiteľmi. Obchodom hýbu mobilné technológie.