Aplikácia prístupov a hodnotenia Corporate IQ v regióne severských krajín - Zorkóciová, Otília, 1954-
Corporate IQ ako vzájomný vzťah medzi stratégiou, organizáciou a povahou firmy. Prvky Corporate IQ. Schopnosť firiem vnímať a reagovať na zmeny v prostredí. Corporate IQ ako numerické vyjadrenie schopnosti firiem prekonať svojich konkurentov. Severské krajiny v kontexte vybraných prvkov Corporate IQ. Severský model riadenia firiem.